Om Anne Marie

Om Anne Marie

Anne Marie Sander.
har drevet egen klinikk siden 1994.
Av utdannelse har Anne Marie har  flere års psykologistudier bak seg i tillegg til at hun er utdannet sosionom.
Hun har flere års erfaring fra både familieterapi og som behandler ved ulike voksenpsykiatriske poliklinikker. Her fikk hun opplæring i behandling av ofre for vold og incest.

Fra 1992- 94 tok hun utdannelse i MA-URI® massasje og bodywork ved Ma-uri® instituttet i Danmark og på New Zealand.
Hun begynte å jobbe som MA-URI® massør og kroppsterapeut og har siden drevet sin egen profesjonelle klinikk i Oslo og på Ås. Hun ble tidlig opptatt i MA-URI® Instituttets utdanningsprogram for trenere og har vært autorisert begynnertrener siden 1995.  Hun har holdt  begynnerkurs i Norge, på Kreta, på Island og i Slovenia. Hun har også holdt mange foredrag om massasjen og utdannelsen. I 2010 bestemte hun seg for å fokusere mer på familien og sluttet derfor som begynnertrener.

På TV: Hun har vist og snakket om MA-URI®massasjen på frokost Tv og på et fjernsynsprogram i NRK 1, som het XS nytelse.

Anne Marie utdannet seg som EFT terapeut ved EFT Norge og fikk sertifisering derfra i 2005. EFT betyr Emotional Freedom Techniques og er en videreutvikling av TFT,(tankefeltterapi). Det var fysikeren Gary Craig som utviklet EFT, som etterhvert har fått mange forgreninger. I USA er energipsykologi en stor og anerkjent vitenskap og resultatene er spennende og kan brukes  til lindring av alt fra fysiske smertetilstander til emosjonelle problemer. Anne Marie har senere også tatt utdannelse i allergi og matintoleranseterapi med Sandi Radomski, som også har vært hennes lærer i bruk av laser og i en spennende healingteknikk som kalles for Ask and Receive.

I 2007 tok hun kurs i Hypnose  med Alan Handelsman og kurs i TAT, som betyr Tapas Acupuncture technique, med Tapas Flemming. Begge er anerkjente forelesere og behandlere fra USA.

Hva slags tilnærming og terapi som egner seg og vil være best vurderes i hvert enkelt tilfelle. Min terapi vil aldri erstatte skolemedisinsk behandling, men kan forhåpentlig være et godt og lindrende tilleggstilbud.