Ma-uri massasje

MA-URI massasje og kroppsterapi

MA-URI®massasje er en dynamisk, helhetlig massasje som virker avslappende, samlende og energigivende både på kropp, sjel og sinn. Massasjen bringer deg i en tilstand hvor du kjenner deg sentrert i egen kropp, og gjennom dette kan du begynne å hele deg selv og vokse. Det er en kraftfull massasje, som løser godt opp i stive muskler.
Unn deg en velfortjent pause i hverdagen, og gi deg selv en velgjørende, avstressende og revitaliserende massasje! Kontakt oss for timebestilling eller kjøp et gavekort til en du er glad i. Du kan også få rygg og nakkemassasje. Ma-uri massasje koster fra: 400 kr.

 

MA-URI® Massasjen oppfatter klienten som "healeren". Gjennom massasjearbeidet blir det lagt vekt på at den enkelte lærer å finne svarene inne i seg selv - og lærer å ta fullt ansvar for livet sitt.
Det særegne ved MA-URI® Massasjen er dens dynamikk og at den utføres som en dans. De enkle dansetrinn som kontinuerlig utføres rundt massasjebenken, danner grunnlaget for armenes rytmiske, glidende bevegelser. Armene brukes i sin fulle lengde, dvs. det arbeides ikke kun med hendene, noe som sikrer en meget stor berøringsflate. Musikken som understøtter massasjen er primært polynesisk, og rytmen varieres alt etter massasjens forløp. Via dansen, musikken og berøringen skapes en dynamikk og en magi som aktiverer samtlige bevissthetsnivåer: Det fysiske, det mentale, det følelsesmessige og det spirituelle. Det blir åpnet for en dyptliggende, helbredende kraft i den som får massasjen - en kraft som bringer merkbar lettelse, glede og harmoni til både kropp, sjel og sinn.
MA-URI® massasjen er en massasjeform som er utrolig vakker og kjærlighetsfylt, samtidig som den er utfordrende og provoserende. Kombinasjonen av MA-URI® massasje og de meget dyptgående kroppsterapeutiske teknikkene, gjør denne massasjen til et nyttig redskap til blant annet å løse opp i traumatiske blokkeringer og stress av enhver art, og til å bane vei for et mer harmonisk og energifyllt liv.

Priser:

MA-URI massasje 1,5 t: 850 

MA-URI massasje  1 time: 650  

MA-URI massasje 1/2 t rygg og nakke: 400 

MA-URI massasje  rygg og ben 45 min: 500