Samtale

Løsningsorientert samtale

Er du i en vanskelig livssituasjon, trenger du hjelp til å løse opp i noen floker eller kanskje du bare trenger noen å snakke med?
Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker. Jeg har et helhetlig syn på mennesket og synes det er både spennende og meningsfyllt å kunne være til støtte og hjelp når livet byr på motstand og konflikter. Jeg tror vi mennesker kan vokse på kriser og har en dyp tro på at mennesket har en iboende kraft til å hele seg selv. Det viktige er å hjelpe kroppen til å finne tilbake til den kraften. Gjennom samtale kan vi sammen finne ut hva den beste veien videre er for deg. Ofte er det mange veier til et godt liv. Noen ganger trenger vi en "å holde i hånden" på litt av veien, en som kan hjelpe til å se når livet blender oss, en som kan hjelpe til å høre når du selv ikke orker mer, andre ganger trenger vi hjelp til å komme ut av blindveier man har tullet seg inn i.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

 

En løsningsorientert samtale koster 600 kr pr time. 700 for halvannen time. Rabatt hvis du bestiller 10 timer. Studenter 400 / 500