MA-URI massasje og kroppsterapi

MA-URI®massasje er en dynamisk, helhetlig massasje som virker avslappende, samlende og energigivende både på kropp, sjel og sinn. Massasjen bringer deg i en tilstand hvor du kjenner deg sentrert i egen kropp, og gjennom dette kan du begynne å hele deg selv og vokse. Det er en kraftfull massasje, som løser godt opp i stive muskler.
Unn deg en velfortjent pause i hverdagen, og gi deg selv en velgjørende, avstressende og revitaliserende massasje! Kontakt oss for timebestilling eller kjøp et gavekort til en du er glad i. Du kan også få rygg og nakkemassasje. Ma-uri massasje koster fra: 400 kr.

 

Les mer om Ma-uri massasjeMA-URI massasje og kroppsterapi

Ørelysbehandling

Bruken av Ørelys eller Otopati er en terapi som stammer fra Hopi indianerne.

  • Ørelysene virker lindrende og avslappende ved bl.a. ørebetennelser, bihulebetennelse, øresus, hodepine, og forkjølelse.
  • Ørelysbehandlingen fjerner også ørevoks på en behagelig og helt smertefri måte.

Ørelys gir et lett trykk nedenfra (kamineffekt) og vibrasjonsbølgene i luften fra ørelyset, som oppstår gjennom flammens bevegelse, virker som en myk massasje av trommehinnen. 
Avfallsstoffer løsner og "bæres" med røken opp i vokslysets rør, som en slags "skorsteins effekt".
Ørelysbehandling kan gi barn og voksne, som plages med øreverk, en rask og smertefri lindring av symptomene.

Mitt barnebarn var mye plaget av ørebetennelser. En natt han hadde ligget og grått hele natten fordi det verket i ørene og han ikke kunne sove, kom han for å "bli reddet" av mormors  ørelys. Etter ca 20 minutter ørelysbehandling - smilte og trallet han og smertene var tydeligvis over.

Ørelys  / otopati  koster kr. 300,-.

Allergi og matintoleranser

Hvorfor ikke heller kvitte seg med katteallergi enn å kvitte seg med katten? Det har vi gjort!

Har du vage, forvirrende og / eller udiagnostiserte symptomer, kan det tenkes at du plages med matintoleranser og / eller allergier.
Det er kjent at allergier kan gi symptomer som blant annet angst, depresjon, dårlig konsentrasjon, fordøyelsesproblemer og kronisk tretthet. Noen får også utbrudd av kløe, urolig mage eller utslett.

De vanligste allergier er jo pollen, pelsdyr, gluten og en god del andre matvarer, men man kan utvikle matintoleranser for det meste.

Grunnleggende forståelse som ligger til grunn  for  denne terapien, baserer seg på kinesisk tankegang om at energien følger visse baner eller meridianer i kroppen. Istedenfor å bruke nåler bruker jeg forskjellige banketeknikker til å frigjøre blokkert  energi. Allergier og matintoleranser oppstår ofte som en misforstått reaksjon fra kroppen. Du opplever kanskje noe følelsesmessig vanskelig - får et sjokk og på bakgrunn av det kan det oppstå en allergisk reaksjon. Du trenger ikke selv vite om disse sammenhengene, men jeg har måter å finne frem til utløsende årsaker og vil hjelpe deg videre derfra.

Sandi Radomsky, som er en amerikansk doktor, har utviklet en unik behandlingsmetode basert på ulike energipsykologiske teknikker, hvor man kan behandle og hele ulike problemer. Hun sier: "Vi opplever nå en eksponensiell økning i allergier og overfølsomheter. En grunnleggende årsak til denne økningen er at maten og miljøet rundt oss er fyllt med mange giftige kjemikalier. Siden 1945 er mer enn 100 000 nye kjemikalier blitt introdusert i våre liv. Noen av disse kjemikaliene er åpenbart toksiske for vårt system, så som teflon og insektsmidler. Ofte er ikke disse stoffene egentlig spesielt farlige hver for seg, men kroppen vår får problemer med å skille mellom hvilke som er farlige og hvilke som er bra for oss. Derfor begynner kroppen å skape en immunreaksjon for å beskytte oss. Kroppen kan klare å håndtere en viss mengde av disse usikre stoffene, men ofte blir kroppen så overbelastet at den begynner å oppleve negative symptomer. Disse symptomene kan være både av fysisk og emosjonell art. " sitat slutt.

Ofte viser det seg at det er en sammenheng mellom fysiske og psykiske reaksjoner. Jeg har unike og meget spennende metoder til å avsløre dette. Dette er metoder som kan lindre symptomer og bringe ny kraft inn i livet ditt.

Behandlingene egner seg også til barn. Behandlingen er smertefri og det kjennes ikke til bivirkninger. Jeg vil ha ulik tilnærming til problemene, noe vi finner ut av i felleskap etter vurdering.

Jeg har testmetoder til å finne ut hva du ikke tåler og kan deretter behandle deg for denne intoleransen eller allergien. Jeg kan vise til meget gode resultater.

PRIS: 600 time / 700 1 1/2 time  Bestiller du en pakke på 10 behandlinger får du 10% rabatt.

Se også www.alergyantidotes.com 

EFT - Emotional Freedom Techniques

EFT: Emotional Freedom Techniques eller Følelsesmessig Frigjørende Teknikker.

EFT er en videreutvikling av TFT - tankefeltterapi, en form for akupunktur uten nåler. Det kan brukes til å løse opp i følelsemessige blokkeringer av forskjellig art. Behandlingen har vist seg å være til stor nytte for folk som sliter med angst og forskjellige former for psykiske ubalanser. Du kan også ha nytte av EFT dersom du ønsker å bli mer målrettet, slik at du lettere når de målene du setter deg. Som f.x å slutte å røyke, oppnå gode eksamensresultater eller hva du nå ønsker å oppnå.

Selve behandlingen baserer seg på en kombinasjon av moderne psykologisk tenking og tradisjonell kinesisk tankegang om at energien i kroppen vår beveger seg i energibaner eller langs meridianer i kroppen vår. Behandlingen bygger på en tese om at alle negative følelser er forårsaket av en forstyrrelse i kroppens energisystem. Ved å banke på forskjellige akupunkturpunkter samtidig som man fokuserer på de problemene, som antas å ligge til grunn for plagene, frigjøres vi fra negative emosjonell energi, noe som igjen kan føre til rask lindring av plagene.
I noen tilfelle kan lindringen være magisk og nesten instant, mens andre ganger kan veien til bedring være lengre.

Jeg bruker EFT i forbindelse med samtale og forskjellige andre former for energipsykologiske teknikker. Det sett med verdier og erfaringer som vi har vokst opp med ser ut til å sette seg som en slags "skrift i vår indre" og kan lett bli styrende for vår atferd. Dersom du har opplevd vanskeligheter eller opplevd traumer i oppveksten, kan holdninger som ble dannet den gangen hindre deg i å "lykkes" videre i livet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En behandling med EFT koster for 1 time 600 kr, 1 1/2 time 700   Kjøper du 10 behandlinger får du de for 5000.

TILBUD frem til påske 2015 Førstegangs konsultasjon 1/2 t gratis og neste timen for 400.

Løsningsorientert samtale

Er du i en vanskelig livssituasjon, trenger du hjelp til å løse opp i noen floker eller kanskje du bare trenger noen å snakke med?
Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker. Jeg har et helhetlig syn på mennesket og synes det er både spennende og meningsfyllt å kunne være til støtte og hjelp når livet byr på motstand og konflikter. Jeg tror vi mennesker kan vokse på kriser og har en dyp tro på at mennesket har en iboende kraft til å hele seg selv. Det viktige er å hjelpe kroppen til å finne tilbake til den kraften. Gjennom samtale kan vi sammen finne ut hva den beste veien videre er for deg. Ofte er det mange veier til et godt liv. Noen ganger trenger vi en "å holde i hånden" på litt av veien, en som kan hjelpe til å se når livet blender oss, en som kan hjelpe til å høre når du selv ikke orker mer, andre ganger trenger vi hjelp til å komme ut av blindveier man har tullet seg inn i.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

 

En løsningsorientert samtale koster 600 kr pr time. 700 for halvannen time. Rabatt hvis du bestiller 10 timer. Studenter 400 / 500

DETOX fotbad

Detox fotbad er et avgiftningssystem som på en rask og behagelig måte stimulerer og balanserer de bioenergetiske feltene i kroppen. Rensemetoden er en ny og behagelig metode til å avgifte hele kroppen ved at man settter føttene i et varmt fotbad tilsatt litt salt. Det kan være bra for utrensing av kvikksølv/ tungmetaller og andre slaggstoffer. Fotbadet virker også avslappende og energigivende.

Mye slaggstoffer i kroppen kan hindre vektreduksjon. Det kan være lurt å hjelpe kroppen å avgiftes noen ganger i året.

Ett Detox fotbad koster 300 kr. Pakkepris for 10 behandlinger koster kr. 2500,- Må benyttes i løpet av ett år.